top of page
  • Yazarın fotoğrafıReha Ersavcı

Fifth Harmony - Worth It

Güncelleme tarihi: 12 Ağu 2022



Fifth Harmony, 2012 yılındaki The X Factor yarışmasından ün kazanmış Amerikalı kız grubu. Grup Başlangıç Olarak beş kişiden oluşmaktadır; Lauren Jauregui, Ally Brooke, Dinah Jane Hansen, Normani Kordei ve Camila Cabello Fakat, Camila Cabello 2016 da Gruptan Ayrılmıştır ve Grubun Diğer Üyeleri Yoluna 4 kişi Olarak Devam Etmiştir.


Grup 2015 yılında çıkardıkları "Worth It" şarkısı ile büyük başarı yakalamıştır. Grup üç albüme sahiptir. 2015 Yılında çıkarılan 'Reflection' albümünde 'Boss' ve 'Miss Movin On' şarkıları büyük başarı sağlarken, "Worth It" adlı şarkı onları zirveye taişımıştır. 2016 yılında çıkardıkları 7/27 albümü de büyük yankı uyandırmıştır. Grup başarısı ile müzik piyasasında 'En çok dinlenen kız grubu' unvanına layık görülmüştür. 2017 yılında ise "Fifth Harmony" adlı üçüncü albümlerini çıkarmışlardır.


Grup müzik tarzı olarak R&B, pop tarzına yoğunlaşmıştır. Grubun üç üyesi 'Islık Perdesi'ne çıkabilmektedir.


Grubun 5. üyesi olan Camila Cabello,18 Aralık 2016 tarihinde gruptan ayrılmıştır.


19 Mart 2018'de grup, solo projelere devam etmek için süresiz olarak ara vermeye karar verdiklerini açıklamıştır. Şu anda her bir grup üyesi kendi solo single veya albümleri ile yollarına devam etmektedirler.




0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page